Cadouri pentru copiii din parohia noastră - clic pe titlu

"Grădiniţa „Buna Vestire“ a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei organizează mâine, 20 decembrie 2009, o acţiune umanitară pentru copiii săraci din parohia Căueşti, Protopopiatul Iaşi 2, intitulată „Dăruieşte un zâmbet“. Aproximativ 30 de preşcolari, ajutaţi de părinţi, au adunat hăinuţe şi jucării, care vor fi oferite copiilor din sat. Micuţii vor descoperi în pachete şi dulciuri, oferite de o firmă ieşeană. Sunt daruri simbolice, care cu siguranţă vor aduce o bucurie imensă copiilor din Căueşti pentru că sunt lucruri pe care ei le obţin cu dificultate. Evenimentul este organizat în colaborare cu preotul paroh Bogdan-Eugen Sârbu. Înainte de a împărţi darurile, reprezentanţii unităţii şcolare, împreună cu enoriaşii, vor participa la slujba Sfintei Liturghii în biserica nou-construită din localitatea Căueşti. În final, un grup de tineri de la Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români va interpreta un concert de colinde tradiţionale. Acţiunea face parte din Proiectul „Bucurie pentru suflet de copil“, prin care se doreşte implicarea activă a copiilor, a părinţilor şi a educatorilor grădiniţei în acţiuni comune, alături de copiii de vârstă preşcolară şi şcolară mică din parohia „Duminica Tuturor Sfinţilor“, Căueşti. Prin aceste activităţi se vrea să se arate că cel mai uşor e să-i faci pe copii să zâmbească. Iar zâmbetul e atât pe chipul celui ce primeşte un dar, dar şi pe al celui care ştie să dăruiască." (Oana STRUGARIU, directorul Grădiniţei „Buna Vestire“ din str. Gavriil Musicescu)

preluat de pe: www.ziarullumina.ro

Evenimentul a avut loc astăzi 20 decembrie 2009, în ciuda condiţiilor grele de iarnă.
Doresc să mulţumesc din suflet doamnei directoare Oana Strugariu şi d-lui Cristian pentru gestul profund creştinesc pe care l-au făcut!
Cuvintele sunt puţine pentru a mulţumi "dăruitorilor" noştri, iar ceea ce pot spune este doar:  "Mare eşti Doamne şi minunate sunt lucrurile Tale şi nici un cuvânt nu este de ajuns spre slava minunilor Tale!"

Comentarii

  1. A fost o reala bucurie si pentru noi sa fim in mijlocul copiilor duminica.
    Multumesc si eu tare mult parintilor si copiilor de la Gradinita Buna Vestire, multumesc comunitatii Desprecopii ca mi-a fost alaturi, multumesc prietenului meu drag Cristian Citireac si, nu in ultimul, multumesc Parintelui Bogdan Sarbu pentru exemplu de bucurie, de daruire si de iubire pentru enoriasii lui.
    Dumnezeu sa daruiasca fiecaruia puterea de a se bucura la fel de mult ca acesti copilasi.

    Oana Strugariu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Postări populare de pe acest blog

Cuvânt la Naşterea Maicii Domnului - Sfânta Marie Mică

Icoanele praznicale așezate pe catapeteasmă

Petru Bîrsan - epitropul nostru drag ne-a parasit...1940-2011